ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ | Έναρξη εγγραφών Α΄ κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου (Α.Λ.Π.) στο τμήμα Αθηνών, στο κέντρο

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Α΄ κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2019-20, στα δύο τμήματα του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου που υλοποιούνται στο κέντρο των Αθηνών και συγκεκριμένα στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας 50.

 

Η θεματολογία  του Α΄ τμήματος είναι: «Ολιστική Ιατρική».Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 09/10/19, ώρα 16:30 έως 19:00 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη τις ίδιες ώρες και για 8 συνεχόμενες εβδομάδες.

Εισηγητές σε αυτό τον κύκλο είναι γιατροί που υπηρετούν την ολιστική ιατρική και θα αναλύσουν θέματα όπως: Φυσικές θεραπείες, Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, Κλινική Ύπνωση, διατροφή, Ρεφλεξολογία, Βελονισμός, Ομοιοπαθητική,  Βοτανοθεραπεία, κ.α.

 

Η θεματολογία του Β΄ τμήματος είναι: «Η Τέχνη της Ζωής». Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 09/10/19, ώρα 19:30 έως 22:00, και  θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη τις ίδιες ώρες και για 8 συνεχόμενες εβδομάδες.

Θα αναλυθούν θέματα όπως: Διεκδικητική επικοινωνία, θετική/αρνητική επικοινωνία, λεκτική και εξωλεκτική επικοινωνία, διαχείριση κρίσεων, διαχείριση συγκρούσεων, συναισθηματική νοημοσύνη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, κ.α.

 

Με την ολοκλήρωση των Μαθημάτων οι σπουδαστές  θα λάβουν  αντίστοιχο Πιστοποιητικό Σπουδών.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής, η οποία και είναι μειωμένη για ειδικές ομάδες ατόμων, ενώ  έως 30/08/19 θα ισχύσει για όλους μειωμένη συνδρομή εγγραφής.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr. Θέσεις περιορισμένες.

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετρά 14 χρόνια ζωής αποτελώντας, σήμερα το πλέον επιτυχές πρόγραμμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας. Μοναδικός σκοπός του είναι η προσωπική ανάπτυξη με την παροχή στους πολίτες έγκυρης επιστημονικής γνώσης,  με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής τους και κατ΄επέκταση της κοινωνίας.

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και  στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242

 

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε.


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ