Ημ/νία: 12/03/2019

ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ | Έναρξη εγγραφών Γ΄Κύκλου Μαθημάτων Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Γ΄κύκλο μαθημάτων Απρίλιος-Ιούνιος 2019, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, στο τμήμα Αθηνών στο κέντρο, με θέμα: «Ψυχοσωματική ιατρική. Όταν το σώμα μιλάει»

Οι σπουδαστές θα μάθουν, πως επιδρούν οι ψυχοκοινωνικοί παράγοντες στην εμφάνιση, στην πορεία και στην θεραπεία κάποιων ασθενειών, μέσω της ολιστικής θεώρησης που λέει ότι ψυχή και σώμα συνδέονται αλληλεπιδρούν και αλληλοεπηρεάζονται.

Θα διδάξουν καταξιωμένοι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, Ψυχίατροι Ψυχολόγοι και άλλοι ειδικοί στην ψυχοσωματική ιατρική, ενώ με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν το σχετικό  πιστοποιητικό σπουδών.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 17 Απριλίου ώρες 17:30 έως 20:00  και θα πραγματοποιούνται ημέρες Τετάρτες ίδιες ώρες, για 8 συνεχόμενες εβδομάδες (εκτός των αργιών του Πάσχα), στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας 50.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής, ενώ προβλέπεται μειωμένο κόστος εγγραφής  για ειδικές ομάδες ατόμων.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr. Θέσεις περιορισμένες.

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετρά 14 χρόνια ζωής αποτελώντας, σήμερα το πλέον επιτυχές πρόγραμμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας. Μοναδικός σκοπός του είναι η προσωπική ανάπτυξη με την παροχή στους πολίτες έγκυρης επιστημονικής γνώσης,  με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής τους και κατ΄επέκταση της κοινωνίας.

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε.


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ