Ημ/νία: 07/03/2019

ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Έναρξη εγγραφών Β΄κύκλου Μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Β΄κύκλο μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2018-19 (Ιανουάριος-Μάρτιος 2019), του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου (Α.Λ.Π.)  τμήμα Ηρακλείου, με θέμα: «8 Μαθήματα Αυτογνωσίας».

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 21/01/19 ώρα 17:30 έως 20:00 και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα για 8 συνεχόμενες εβδομάδες.

Οι σπουδαστές θα μάθουν τι είναι αυτογνωσία και πως μπορούν να την κατακτήσουν με συγκεκριμένα βήματα και παραδείγματα. Η αυτογνωσία είναι η πιο σημαντική επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος, για μακροπρόθεσμη ευτυχία, καθώς καλλιεργεί την τέχνη της χαρούμενης ζωής.

Θα διδάξουν  καταξιωμένοι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές,  Ψυχολόγοι και ειδικοί στην προσωπική ανάπτυξη, ενώ με την ολοκλήρωση των μαθημάτων  οι σπουδαστές θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό σπουδών.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής, ενώ προβλέπεται μειωμένο κόστος εγγραφής  για ειδικές ομάδες ατόμων.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.grΘέσεις περιορισμένες.

Πληροφορίες/εγγραφές: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060-6936004242

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο μετρά 13 χρόνια ζωής αποτελώντας, σήμερα το πλέον επιτυχές πρόγραμμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας. Μοναδικός σκοπός του είναι η προσωπική ανάπτυξη με την παροχή στους πολίτες έγκυρης επιστημονικής γνώσης,  με στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής τους και κατ΄επέκταση της κοινωνίας.

 To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και στην Κρήτη υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.