Νέο online πρόγραμμα από το Α.Λ.Π.!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

Μαζί ξανά… από μακριά!!!

To Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, μετά από 15 χρόνια διεξαγωγής των μαθημάτων του στις κατάμεστες αίθουσες του, και με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια των μελών της μεγάλης μαθησιακής κοινότητας του, παρέχει πλέον τα μαθήματα του και online.

Ο πρώτος κύκλος  μαθημάτων με τον οποίο εγκαινιάζει τον νέο αυτό τρόπο μάθησης, φέρει τον γενικό τίτλο, «Οι κρίσεις ως ευκαιρία επανασχεδιασμού της ζωής μας», και αποτελείται από 5 βιντεοσκοπημένα μαθήματα τα οποία θα αναλύσουν οι: π. Φιλόθεος Φάρος, κληρικός, ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής, Δημήτρης Καραγιάννης, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, Παναγιώτης Κορδούτης, Καθηγητής Ψυχολογίας και Πρόεδρος του τμ. Ψυχολογίας, Ε.Κ.Π.Α. , Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος-Κοινωνική ερευνήτρια και  Βασιλική Μακαρώνη Ψυχολόγος.

Την βιωματική του εμπειρία  από κρίσεις καταθέτει επίσης, ως γκεστ προσκεκλημένος ομιλητής ο Επιχειρηματίας Πωλ Ευμορφίδης, Ιδρυτής της Coco-Mat.

Σκοπός του προγράμματος, είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες να αναγνωρίζουν και να εστιάζουν στα θετικά των κρίσεων, να αγκαλιάζουν με ευγνωμοσύνη τις αλλαγές που αυτές φέρνουν, και να εξοπλιστούν με τα απαραίτητα ψυχικά εκείνα εργαλεία, προκειμένου να τις αντιμετωπίζουν και να τις υπερβαίνουν δημιουργικά.

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα και κλείστε την θέση σας εδώ:

https://alpedu.eu/kykloi-mathimatwn/oi-kriseis-ws-eukairia-epanasxediasmou-tis-zwis-online/

 

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο (Α.Λ.Π.) μετρά 15 χρόνια ζωής, λειτουργεί 10 τμήματα, αποτελώντας το πιο πετυχημένο πρόγραμμα διά βίου μάθησης στην χώρα μας, με σκοπό την προσωπική εξέλιξη και στόχο την βελτίωση της καθημερινής ζωής του ατόμου, και κατ΄ επέκταση της κοινωνίας. Το Α.Λ.Π. λειτουργεί πανελλαδικά υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στην Κρήτη υπό την αιγίδα και της Περιφέρειας Κρήτης.


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ